Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. A speciális őszi Adrienne Feller kezelésekben magyar gyógynövényeket, növényi kivonatokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat használunk. A 100%-ban természetes, kiemelkedő hatóanyagtartalmú kezelésekben kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is.


A különleges téli kezeléseink:

Téli ragyogás

TERMÉSZETES FESZESÍTÉS A RAGYOGÓ BŐRÉRT

Rendkívül intenzív feszesítő arckezelés a ragyogó és élénk arcbőrért. Hála a 100%-ban természetes növényi hatóanyagoknak, a speciális kezelési eljárásnak és a különleges masszázstechnikának, bőre megfiatalodik, visszanyeri rugalmasságát és vitalitását.

Kényeztesse arcát a téli napokon hogy bőre és üde legyen!

Időtartam: 45 perc

Ára: 18.000 Ft


Erő, Harmónia és Vitalitás

KÜLÖNLEGES HÁTMASSZÁZS, AMI FELMELEGÍTI A TESTET ÉS A LELKET

Teljes felüdülés a testnek és a léleknek. A kezelés egy speciális masszázs technika és lávaköves masszázs kombinációja, amely átmelegíti az egész testet, serkenti a vér- és nyirokkeringést, méregtelenít, élettel tölti meg azt. A felhasznált illóolajok a szürke téli napokat ünneppé varázsolják.

Időtartam: 45 perc

Ára: 18.000 Ft


Ezek a kezelések: 2016. december és 2017. február között érhetőek el a BridgeSpa-ban.


*A BridgeSPA által nyújtott kedvezmények nem összevonhatóak.