Etikett


Nyitvatartási idő (hétköznap): 6.00 - 22.00

Nyitvatartási idő (hétvégén): 7.00 - 22.00

Kezelések ideje: 10.00 - 21.00


Különleges reggeli ajánlataink

Kezdje a napot a BridgeSPA-ban!

Munkanapokon hétfőtől péntekig (kivéve az ünnepnapokat) 11.15 óra és 13.30 óra között kedvezménnyel ajánljuk 60 perces Svédmasszázsunkat 19.000 Ft-os áron.

Elérhetőség, Időpontfoglalás

A Bridge SPA a szálloda első emeletén található. Időpontegyeztetés miatt, kérem hívja a következő telefonszámot: +36-1-266-1234 / 792. Javasoljuk, hogy a kezelések időpontjait -a biztonság kedvéért- egy nappal korábban foglalja le. A hotel vendégeknek a visszaigazoló levelet a szobájukba küldjük.

A kezelések lemondása

Abban az esetben, ha a lefoglalt kezeléseinek időpontját le kell mondania, vagy módosítania kell, erről a SPA-t legyen szíves 4 órával korábban értesíteni. Ellenkező esetben 50% lemondási díjat számítunk fel. Abban az esetben ha lemondási szándékát nem jelzi és nem jelenik meg a kezelésen, úgy a kezelés teljes árát felszámítjuk Önnek.

Érkezési idő

Javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt 20 perccel korábban érkezzen, amennyiben a szaunát vagy az uszodát is szeretné használni. Ellenkező esetben kérjük, hogy 10 perccel érkezzen a kezelés megkezdése előtt. Amennyiben 15 percnél többet késik, nem tudjuk garantálni , hogy a fenntartjuk Önnek a lefoglalt időpontot.

Egészségügyi kérdőív

Kérjük, hogy kezeléseink előtt töltse ki az Egészségügyi kérdőívünket. Jelezze, ha egészségügyi problémája van, illetve terhes. Az adatlap alapján a masszőrnek jogában áll a választott kezelést felülbírálni, illetve minden esetben az Ön egészségügyi állapotának megfelelő személyreszabott kezelést nyújtani. Az adatlap kitöltésének megtagadása esetében az esetlegesen fellépő egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalunk.

Kiskorúak kezelése

Szabályzatunk szerint és biztonsági okok miatt, a 14. életév alatti gyermekek nem vehetnek igénybe masszázs- és arckezeléseket a spa-ban (ez alól kivételt csak a manikűr/pedikűr szolgáltatások jelentenek). Minden 14-18 életév közötti gyermek kiskorúnak számít a kezelések szempontjából, így azok közül csak a 30, illetve 45 perces kezeléseket javasoljuk nekik, de azokat is csak szülői beleegyezéssel és az egészségügyi adatalapjuk szülői aláírásával. Megértésüket köszönjük.

A kezelés megkezdését követően a kezelőszobában a vendégen és a terapeután kívül harmadik személy nem tartózkodhat.

Ajándékutalványok

Ideális ajándékok, amelyek megvásárolhatóak a SPA recepciónál és 3 hónapig érvényesek maradnak.

Szalonunkban erotikus és szexuális szolgáltatásokat nem nyújtunk, így kérjük, hogy ilyen jellegű kérésekkel a terapeutákat ne zavarják.