A Sofitel Budapest Chain Bridge luxusszálloda ideális helyen, a Duna partján helyezkedik el, a főváros szórakoztató, vásárló és éttermi negyedének szívében.

A szálloda a modern technológiával és a francia stílussal a kényelmet és az eleganciát egyesíti. A nemrég felújított belső terek az előkelő sötétbarna és rózsaszín bútorokkal, valamint a csodálatos virágkompozíciókkal modern környezetet teremtenek.

Az ötcsillagos szálloda szobáinak többsége csodálatos kilátást nyújt a Lánchídra és a Várra. A Paris Budapest étterem és bár francia és magyar fúziós ételeket kínál, melyeket a vendégek szemei előtt készítenek el.

A Bridge SPA a szálloda első emeletén helyezkedik el, ahol négy exkluzív kezelőszobákban női és férfi kozmetikai kezeléseket, spa-manikűrt, különleges masszázsokat és a spa-kezelések teljes körét nyújtja vendégeinek.

A teljes kikapcsolódást és feltöltődést szolgálják a Bridge SPA egyéb lehetőségei is, úgy mint az úszómedence, a szauna vagy a fitness terem, melyek vendégeink rendelkezésére állnak, kedvezményes áron.