Klasszikus svédmasszázs

A legkedveltebb kézzel végzett, olajos, nyugati masszázsfajta. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. Sokszínűségét bizonyítja, hogy a masszázs lehet gyengéd, relaxáló típusú, vagy erősebb frissítő jellegű, esetleg erős mélyszöveti masszázshoz hasonló. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

Időtartam: 60 perc
Ára: 22.000.- Ft

Aromaterápia Masszázs

Ez egy különlegesen lágy masszázs a stressz, kimerültség és fáradtság tökéletes ellenszere. Gyengéd kezelés az egész testnek és léleknek. A kezelés során használt olajba különböző illatos esszenciális illóolajokat csepegtetünk, melyek harmóniája a teljes ellazulás elérését szolgálja.

Időtartam: 60 perc
Ára: 22.000.- Ft

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs vulkáni eredetű kövekkel történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek, majd óvatosan az izmokba nyomják azokat. Pozitív hatásai leginkább a vérkeringésben érzékelhetők. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. A masszázsnak köszönhetően fellazítja az izmokat. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja. Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő.

Időtartam: 60 perc
Ára: 24.000.- Ft

Csokoládé Masszázs

A csokoládé masszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális "jólétben". A boldogság hormon termelésnek köszönhetően antidepresszánsként is alkalmazható a kezelés. Kivételes anti-stressz és rossz közérzet űző hatású. A magas kakaótartalmú csokoládé hidratálja, puhítja és revitalizálja a bőrt. A csokoládé masszázs öregedés gátló hatása mellett a narancsbőr egyik legjobb ellenszerének is tartják.

Időtartam: 60 perc
Ára: 24.000.- Ft

Hátmasszázs

A mindennapos stressz hatására a nyak, a hát és a váll izmai megkeményedhetnek, begörcsösödhetnek. Az ülőmunka hatására derékfájdalmak alakulhatnak ki. A masszázs célja ezen testrész vérellátásának javítása, a stresszoldás és akár a helyi fájdalomcsillapítás. Kíméletes és hatásos módszer a kezelésben és a megelőzésben egyaránt.

Időtartam: 30 perc
Ára: 14.000.- Ft

Nyakmágia

A nyak és a váll területét meleg párnákkal és gyógynövényes krémekkel lazítjuk fel, átmozgatással kezdjük, utána következik egy illóolajos masszázs, melynek kombinációja garantálja a feszültség oldását és elmulasztja az izomfájdalmat. Végül a nyak és a vállak nyújtásával, a gócpontokra koncentrálva érjük el a teljes felfrissülést.

Időtartam: 45 perc
Ára: 20.000.- Ft

Varázslatos arc-és fejmasszázs

A fejmasszázs az egész testre jótékony hatással van, hiszen a fej az emberi test "fővárosa". Nem csak frissít és ránctalanít, hanem egyszerű eszközökkel jelentős mértékben hozzájárul a test fizikai állapotának megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez, illetve az egészséges állapot visszaállításához. Ez a rendkívül kellemes kezelés pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, és felfrissít.

Időtartam: 30 perc
Ára: 14.000.- Ft

Kismama masszázs

A 30 perces hátmasszázst speciális pozíciókban végezzük, hogy a teljes ellazulást és relaxálást biztosítsuk a kismamának. A kipróbált és biztonságos masszázs technikákat a 13. és 24. hét között, a várandósság különböző szakaszaihoz igazítva alkalmazzuk.

Időtartam: 30 perc
Ára: 14.000.- Ft

Frissítő talpmasszázs

A kezelést egy hatékony lábradírozással kezdjük, mely serkenti a talp vérkeringését és bársonyossá varázsolja a kemény bőrt. Az ezt követő masszázs javítja a keringést, feloldja az energiablokkokat és jótékony hatással van az egész szervezet működésére. Ez a különleges masszázstechnika segít a fáradt lábak felfrissítésében.

Időtartam: 30 perc
Ára: 14.000.- Ft*A BridgeSPA által nyújtott kedvezmények nem összevonhatóak.